Geven jullie advies over het afdekken van valutarisico?

Wij helpen onze klanten om hun valuta-exposure te analyseren. Daarnaast geven wij onze klanten inzicht in de mogelijkheden om valutarisico af te dekken. Wij leggen de voor- en nadelen uit van spottransacties, termijntransacties en flexibele termijntransacties. Daarnaast helpen wij de ondoorzichtige praktijken van banken ten aanzien van de termijnkoersvorming bloot te leggen. En hoe eenvoudig bespaard kan worden met ValutaPartners.

Wij geven echter geen advies. Al onze informatie mag nooit als advies beschouwt worden. U moet louter op uw eigen oordeel afgaan.

Heeft u behoefte aan advies op het gebied van valutamanagement? Of wilt u meer weten over de valutamarkt en onafhankelijke research ontvangen? Dan kunt u het beste terecht bij ICC Consultants uit Utrecht.

  ICC Consultans  

ICC Consultants is al ruim 38 jaar gespecialiseerd in het adviseren van bedrijven en instellingen bij het realiseren van een optimale financieringsstructuur en het afdekken en managen van rente en valuta. Hun research wordt gelezen door tienduizenden bedrijven in Europa.

Wilt u meer informatie over hoe wij of ICC Consultants uw organisatie kunnen helpen? Bel ons op +31(0)20 2246111 of stuur een email naar info@valutapartners.nl