Kan ik limietorders, stoplossorders of OCO-orders geven?

Ja. U kunt verschillende koop- en verkooporders geven: limietorders, stoplossorders en OCO-orders.istock-502659354_720_web

Limietorders of take profit-orders zijn opdrachten om een valutatransactie uit te voeren op een koers die nu nog niet beschikbaar is, maar voor de klant gunstiger is dan de huidige koers. Wanneer deze koers beschikbaar is, wordt de transactie automatisch uitgevoerd.

Stoplossorders zijn opdrachten om een valutatransactie uit te voeren op een koers die nu niet beschikbaar is, maar voor de klant ongunstiger is dan de huidige koers. Wanneer deze koers beschikbaar is, wordt de transactie automatisch uitgevoerd.

Order-Cancels-Other-orders (OCO) zijn opdrachten met een combinatie van een limietorder en stoplossorder, waarbij een valutatransactie wordt uitgevoerd op een koers die nu nog niet beschikbaar is. Als een van beide orders wordt uitgevoerd, wordt de ander automatisch geannuleerd.

Alle orders dienen over de telefoon afgegeven te worden. Indien orders ’s nachts worden uitgevoerd krijgt de klant op werkdagen de volgende ochtend bevestiging van de uitvoering.

Meer weten over het geven van valutaorders? Bel ons op +31(0)20 2246111. Of stuur een email naar info@valutapartners.nl