Wat maakt jullie service transparant en consistent?

ValutaPartners laat bij elke transactie de middenkoers zien. Hierdoor krijgt u altijd direct inzicht in de koersmarge en controleert u zelf of de wisselkoers eerlijk is. U heeft altijd direct inzicht in onze verdiensten. Zo helder kan het zijn. Er zijn verder geen kosten. Ook niet voor onze razendsnelle betalingen via het SWIFT netwerk. Deze is bij de service in begrepen.

Omdat wij werken met een vaste koersmarge zijn al onze wisselkoersen consistent. U weet altijd waar u aan toe bent.

Hoe ziet ValutaPartners eruit

Banken en andere brokers zijn niet transparant. Zij vertellen u niet waar de interbancaire valutamarkt handelt als u een opdracht geeft voor een internationale betaling in vreemde valuta. Hierdoor krijgt u géén inzicht in de kosten van een transactie. Het verschil tussen de inter-bancaire wisselkoers en uw wisselkoers is winst voor de bank. Daarom laten banken en brokers niet graag zien hoeveel ze daadwerkelijk verdienen op elke valutaconversie.

Bankmedewerkers of brokers hebben de mogelijkheid om meer te verdienen op een klant door de koersmarge te vergroten. Dit gebeurt vaak nadat uw vertrouwen is gewonnen. Ze spelen hiermee in op de onachtzaamheid of onwetendheid van klanten. Wij keuren deze praktijken af. Bij ValutaPartners krijgen alle klanten een vaste lage koersopslag. Deze geldt voor alle transacties en valuta’s.

Wilt u ook controle krijgen over elke valutaconversie en internationale betaling? Bel dan +31(0)20 2246111 of stuur een email naar info@valutapartners.nl