Waarom zou ik voor ValutaPartners kiezen?

Omdat wij de scherpste wisselkoersen hebben.

U krijgt van ons de interbancaire wisselkoers plus een vaste lage koersmarge. Dit betekent dat u altijd minder euro’s betaalt voor gekochte valuta dan bij uw bank. En meer euro’s ontvangt voor verkochte valuta.

Vanwege de transparante koersvorming.

Wij laten bij elke transactie de middenkoers zien. De middenkoers is het midden van de bied- en laatprijs op de interbancaire markt. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. En u krijgt inzicht in onze verdiensten.

Omdat het platform uitermate gebruiksvriendelijk is.

Een valutaconversie en internationale betaling is binnen 2 minuten geregeld op ons gebruiksvriendelijk online platform.

Asset 29transactiekosten

Omdat u geen transactiekosten meer wil betalen.

Wij verrekenen geen transactiekosten voor valutaconversies en wereldbetalingen. Het openen en aanhouden van een account is eveneens kosteloos.

Vanwege onze snelle betalingen.

Alle betalingen gaan razendsnel. Wij maken deel uit van het SWIFT netwerk. Middels dit netwerk betalen banken elkaar onderling.

Altijd direct een ValutaSpecialist aan de lijn.

Wij assisteren u graag bij uw transacties. Heeft u daarna een vraag over een betaling of wilt u bespreken wat er speelt op de valutamarkten? Een valutaspecialist zit altijd voor u klaar.

Wilt u ons vergelijken met uw bank of een broker? Bel ons op +31(0)20 2246111 of stuur een email naar info@valutapartners.nl.