Welke referenties hebben jullie?

“Tot we besloten om internationaal uit te breiden, hadden we weinig reden gehad om te kijken naar wisselkoersen. ValutaPartners gaf ons inzicht in de verborgen kosten die verscholen zaten in de wisselkoers en het werd snel duidelijk dat we duizenden ponden teveel betaalden aan onze bank. De eerste transactie ging razendsnel en de Euro’s stond dezelfde dag al op onze rekening. Ik kan ValutaPartners van harte aanbevelen.”

Heart

“Naast de beste wisselkoers is voor ons belangrijk dat we achteraf niet voor verrassingen komen te staan. Onze core business is niet speculeren met valuta. Erg prettig aan ValutaPartners was de persoonlijke ondersteuning bij het afdekken van onze valutarisico’s. Ik kan het elk internationaal opererende onderneming aanraden.”

IGC
  “Ik was op zoek naar een goedkopere oplossing voor onze buitenlandse betalingen. Betalingen via ValutaPartners besparen niet alleen veel geld maar zijn via gebruikersvriendelijke site een stuk makkelijker geworden. Eenmaal ingelogd geen extra autorisaties meer nodig en binnen een paar stappen geld overmaken. Ik kan het aanbevelen aan iedereen die internationale betalingen heeft.” epique