Veilig en betrouwbaar internationaal betalen voor particulieren

Eenmalige transactie of regelmatig investeren in het buitenland? ValutaPartners biedt ook particulieren direct toegang tot de valutamarkt. Zo krijgt ook u controle over uw buitenlandse transacties.

Een gebruiksvriendelijk platform ook voor uw privé transacties

Met ons online platform kunt u buitenlandse valuta omzetten, internationale betalingen verrichten én geld ontvangen van overal ter wereld in uw multi-valutarekening. Dit kan al vanaf EUR 5.000,- tegenwaarde. 

Eenvoudig en snel betalen

Wij helpen u bij het verwerken van internationale betalingen, zoals bij het kopen van onroerend goed, kunst of zeldzame auto’s en bij investeringen in het buitenland. Met ValutaPartners krijgt u de mogelijkheid om betrouwbaar en veilig geld over te maken, zonder de complexiteit van uw eigen bank.

 

Een directe verbinding met de valutamarkt maakt het mogelijk om in real time te handelen met scherpe en transparante wisselkoersen en dat met een vaste koersmarge. Wij zorgen ervoor dat het geld bijgeschreven wordt op de dag die u wenst.

Vastgoed of kunst verkopen in het buitenland?

Elke klant van ValutaPartners krijgt een gratis multi-valutarekening en kan direct 22 verschillende valuta’s ontvangen. Met deze rekening kunt u eenvoudig geld ontvangen als u vastgoed, kunst of andere kostbare zaken verkoopt in het buitenland. Het geld voor deze verkopen kunt u laten storten in uw account bij ons. U kunt de ontvangen gelden vervolgens omwisselen naar een andere valuta en het overboeken naar uw eigen bankrekening.

Internationale betalingen ontvangen was nog nooit zo eenvoudig

De multi-valutarekening staat op uw naam en u krijgt een unieke IBAN van ons. Alle geldovermakingen gaan via SWIFT, waardoor betalingen snel verlopen en traceerbaar zijn. In enkele landen kunt u ook via lokale betaaloplossingen geld ontvangen. In de EU via SEPA, in het VK via Faster Payments en in de VS via Fedwire of ACH.

Online of telefonisch? Wij staan altijd voor u klaar.

Niet iedereen is een valutahandelaar. Het platform van ValutaPartners is weliswaar intuïtief en eenvoudig te gebruiken. Echter kan het voor velen toch intimiderend zijn. Zeker als het gaat om een eenmalige transactie. 

 

Een van onze valutaexperts staat altijd klaar om u telefonisch te helpen. U voert de transactie samen uit op het platform. Of u geeft akkoord op de wisselkoers en onze valutaexpert boekt de transactie voor u.