Wereldwijd betalen in lokale valuta

Scherpe bank overtreffende wisselkoersen en uw leveranciers in het buitenland razendsnel betalen. Al uw transacties in één platform met real-time toegang tot de valutamarkt.

Online snel & overzichtelijk al uw internationale betalingen beheren

Via ons online platform kunt u  vreemde valuta converteren, leveranciers betalen en geld vanuit overal ter wereld ontvangen in uw multi-valutarekening.

 

Vertrouw op tijdig betalen

ValutaPartners biedt snelle en betrouwbare betalingen naar 180 landen in 27 valuta‘s. U krijgt volledige controle over het tijdstip waarop de betaling wordt verzonden én de snelheid van verzending. 

 

Al uw betalingen en FX worden beheerd vanuit dezelfde moderne en efficiënte online platform, zodat u nooit een transactie mist. Met ValutaPartners kunt u betalingen tijdig en razendsnel verzenden over de hele wereld, wat leidt tot betere relaties met leveranciers, partners of lokale medewerkers.


Wereldwijd betalingen ontvangen met één multi-valutarekening
en lokale rekeningen.

Vergeet het gehannes met aparte dure valutarekeningen voor elke valuta bij uw bank. ValutaPartners biedt één multi-valutarekening voor 27 verschillende valuta’s en ook lokale betaaloplossingen voor euro, Britse pond, US dollar en Canadese dollar.

 

Internationale betalingen ontvangen was nog nooit zo eenvoudig

Al onze klanten krijgen een multi-valutarekening met een unieke IBAN. Deze virtuele rekening staat op naam van uw bedrijf, waardoor u geen adres in het buitenland hoeft te hebben. Alle geldovermakingen gaan via SWIFT, waardoor betalingen snel verlopen en traceerbaar zijn. Tevens bieden wij u lokale betaalmogelijkheden aan. U kunt in de EU betalen via SEPA, in het VK via Faster Payments, in de VS via Fedwire of ACH en in Canada via EFT. Zo kunt u betalingen altijd snel en gemakkelijk verrichten.

 

Concurrerende en transparante wisselkoersen

Met ValutaPartners heeft u de controle over al uw internationale betalingen. Door direct toegang te krijgen op de valutamarkt kunt u transacties uitvoeren zonder onverwachte kosten of transactiekosten. 

U kunt de wisselkoers met één klik vastleggen. Daarnaast laten wij ook de Wholesale rate zien. Dit is de koers die wij op de valutamarkt krijgen. Uit het verschil tussen beide koersen dekken wij alle kosten. U weet altijd waar u aantoe bent. 

De koersmarge wordt vooraf met u besproken en is gebaseerd op het aantal transacties die u verwacht te doen op het platform.

Bescherm uw winstmarge tegen schommelingen op de valutamarkt

Met valutatermijncontracten kunt u uw winstmarges beschermen tegen onverwachte schommelingen op de valutamarkt. ValutaPartners helpt u bij het beheersen van de risico’s door het opstellen van een gepaste valutastrategie. Daarnaast bieden wij regelmatig updates over de valutamarkt met verwachtingen van analisten. Zo kunnen wij u de beste oplossing bieden om uw financiële doelen te bereiken.

Termijntransactie met vaste datum

Weet u precies wanneer u in de toekomst vreemde valuta moet betalen of gaat ontvangen? Dan kunt u de wisselkoers voor die transactie alvast vastleggen. Dit is handig voor eenmalige transacties met een vaste termijn. Zo bent u verzekerd van een voorspelbare financiële afwikkeling zonder verrassingen. 

Flexibele termijntransactie

Kies voor een flexibele termijntransactie en geniet van volledige betalingsflexibiliteit. Met een flexibele termijntransactie kunt u de wisselkoers voor een bepaalde periode vastleggen. U kunt daarna vreemde valuta wisselen tegen de vastgelegde wisselkoers en overmaken op het door u gekozen tijdstip. Ideaal als uw inkoopprijs en verkoopprijs in verschillende valuta’s vastligt voor een bepaalde tijd. Zo bent u beschermd tegen schommelingen op de valutamarkt en kunt u uw winstmarge veilig stellen.