Ons verhaal

ValutaPartners is uw partner op het gebied van valuta’s wisselen en razendsnel internationaal betalen. Wij zetten de mogelijkheden van digitale technologie in om u direct in contact te brengen met de valutamarkt. Onze moderne technologie en efficiënte bedrijfsvoering leidt tot een lage overhead. Of simpel gezegd: geen ouderwetse systemen of geen dure gebouwen. Dit kostenvoordeel rekenen wij graag door aan onze klanten. 

Specialisten in internationaal betalingsverkeer

Onze missie is om het onze klanten makkelijk en voordelig te maken om wereldwijd zaken te doen. In 2016 vonden de oprichters van ValutaPartners de oplossing in het platform van Currencycloud. Dit platform biedt moderne technologie, transparante werkwijze en lage overhead. Wat onnodig ingewikkeld is, wordt eenvoudig en toegankelijk gemaakt voor iedereen. Wat onnodig duur is, wordt betaalbaar gemaakt. Wij vinden dat ieder bedrijf en particulier dezelfde hoogwaardige dienstverlening verdient als grote multinationals. Het platform van Currencycloud biedt oplossingen op basis van geavanceerde technologie waarmee je controle kunt nemen over valutatransacties en betalingen in vreemde valuta.

Michiel Souren

Co-founder & Managing Director

Michiel is mede-oprichter en heeft de groei van ValutaPartners geleid. De ervaring aan de bank- en klantzijde in de City van Londen leverde een schat aan kennis en ervaring op. Hij kreeg inzicht in hoe banken verdienen aan hun klanten. Maar ook hoe dit te voorkomen is. Deze ervaring wil hij delen met het Nederlandse bedrijfsleven.