Over ons

Uw online valuta-partner: Goedkoop, transparant en snel


Valutatransacties met de bijbehorende bankkosten zijn vaak ongrijpbaar en behoren zelden tot de hoogste prioriteit. De informatieachterstand, verborgen kosten en het abstractieniveau van
wisselkoersen leiden heden ten dage nog steeds tot een onnodig hoge kostenpost voor het Nederlandse Midden- en Kleinbedrijf.


Omdat de valutamarkten zo groot zijn en de transacties digitaal verlopen, zou je mogen verwachten dat de kosten van een valutatransactie beperkt zijn. En de totale bankkosten van een valutatransactie helder en transparant.


ValutaPartners zet de mogelijkheden van digitale technologie in om u direct in contact te brengen met de valutamarkt. Onze moderne technologie en efficiënte bedrijfsvoering leidt tot een lage overhead. Of simpel gezegd: geen ouderwetse systemen, geen dure gebouwen en managers. Dit kostenvoordeel rekenen wij graag door aan onze klanten.

Ontstaan ValutaPartners


De ervaring van mede-oprichter Michiel Souren aan bank- en klantzijde in de City van Londen leverde een schat aan kennis en ervaring op. Hij kreeg inzicht hoe banken verdienen aan hun klanten. Maar ook hoe dit te voorkomen is. Deze ervaring wil hij delen met het Nederlandse bedrijfsleven. Wat onnodig ingewikkeld is, wil hij eenvoudig en toegankelijk maken. En wat onnodig duur is, wil hij weer betaalbaar maken. Deze uitgangspunten leidden tot ValutaPartners.


      Michiel Souren
                 Managing Partner

 

                  

“De wereld staat niet stil, al zou je dat bijna wel
denken als je naar banken kijkt. ValutaPartners geeft organisaties een transparante tool waarmee eenvoudig geld wordt bespaard.”

Ja, ik ontvang graag meer informatie

Wat klanten over ons zeggen

Veilig & vertrouwd

De Nederlandsche Bank

 

Currencycloud heeft een vergunning bij De Nederlandsche Bank

logo-iban

 

Elke klant van ValutaPartners krijgt een multi currency IBAN voor 30+ valuta’s

Barclays Logo

 

 

De transacties verlopen via een veilige derdenrekening bij Barclays Bank

Currencycloud
 

 

Onze betaalprovider verwerkt dagelijks 50.000 betalingen